Om oss

Vilka är wild feminine rising?

Tillsammans är vi wild feminine rising, vi kvinnor som tar tillbaka kraften som vi så länge har längtat efter att ta tillbaka, vi som vågar gå efter musiken av vår egen trumma, vi som stöttar varandra, vi som hyllar varandra, vi som vill skapa en ny värld där alla får ta plats, vara med, bli sedda och hörda, där sårbarhet är en styrka och alla är välkomna precis som dom är. Tillsammans skapar vi wild feminine rising.

“This is the dawn of a new day. Ancient wisdom once hidden is now ready to rise”. – Rebecca Cambell

Lär känna oss som har skapat wild feminine rising och kvinnosammankomsten – to give & receive

Jennie Carlsson

Tre ord jag skulle använda för att beskriva mig själv är genuin, uttrycksfull och peppande. Inom numerologi har jag livsväg 3, vilket står för kommunikation och kreativitet och jag älskar att boosta andra människor att våga följa sina hjärtan i min roll som livscoach.

Jag får utlopp för min kreativitet genom mitt fotograferande, kallar mig för SmallBiz-fotograf och hjälper andra småföretagare att nå ut genom vackra bilder med den rätta känslan.

Tillsammans med Emma har jag också smyckeskollektionen Snippa – en hyllning till alla makalösa kvinnor och deras inneboende styrka.

Jag ser på djupet fram emot att träffa var och en av er, att få dela energier, att få ge och att få ta emot. Att få skapa ett space där vi duger precis så som vi är och där vi vågar leva ut vår feminina kraft. Att få uppleva den kraft vi kvinnor besitter när vi går samman och skapar tillsammans!


Maja Torbjörnsdotter

Mitt namn är Maja, och jag är somatisk yoga och meditations lärare med fokus på tantrisk filosofi och guidar i att skala av och om och om igen hitta den genuina kontakten med sig själv.

Att nyfiket upptäcka och uppleva hela sig själv för att mjukna i närvaro med det som är. Vi observerar oss själva, våra tankar, känslor, beteendemönster, andetaget och kroppen.

Det gör att vi kan börja möta oss själva i hjärtat, och möjligheten till att möta varandra från en mer genuin plats.Sanna Rask

Mitt namn är Sanna och jag älskar äventyr och att upptäcka världen, lever i nuet och går dit vinden tar mig, helst vid havet, på landet, vid en sjö, djupt in i skog, djungel eller uppe på ett berg.

Jag jobbar som retreat kock med mitt egna företag soultotable.co, jag är utbildad inom integrative nutrition som holistisk hälsocoach, och just nu studerar jag till Ayurvedisk hälsovägledare.

Jag brinner för det växtbaserade köket. Jag skulle beskriva min mat som färgsprakande och inspirerad från världens alla hörn. Jag älskar att dela min passion och glädje av att äta växtbaserad mat, hur fantastiskt gott det är, om man har ett öppet hjärta och vågar låta sina sinnen upptäcka en helt ny värld av smaker och texturer.

Jag drömmer om att kombinera hälsa och mat på ett glädjefyllt sätt där vi kan läka våra obalanser genom mat, men även njuta av livets goda tillsammans med varandra och längtar efter att sitta runt ett bord och dela en måltid med er.

Wild Feminine Rising för mig är ett så vackert exempel på kvinnors otroliga kraft när vi går samman. Ett community där vi ser varandra för de vi verkligen är. Där vi stöttar, lyfter och håller varandra. Där vi verkligen kan vara oss själva fullt ut. Sommaren 2021 startade vi något STORT tillsammans och jag är så makalöst tacksam över att få vara en del av något så vackert och kraftfullt. Det är tillsammans vi är som starkast, kan blomstra och skapa den förändring vi vill se i världen. This is our time sisters!
– Jennie Carlsson

Belinda Jakobsson

Har ett öppet sinne och ett öppet hjärta. Brinner för personlig utveckling, äventyr och gemenskap. Jag skriver svenska små visor som jag delar med min gitarr, i all enkelhet. Älskar musik och delar även sound-healing i kombination med yoga, som en resa för kropp och själ. 

Jag tycker att livet är för kort för att inte våga satsa på det som känns rätt i hjärtat, och så tycker jag att man ska vara snäll. Mot sig själv och mot varandra. 

Ser fram emot att mötas, dessa kvinnosammankomster är något utöver det vanliga och jag längtar till årets träff med fler fantastiska kvinnor! 

Emma Bossmark

”Wild Feminine Rising är för mig kvinnor som påminner varandra om att man inte behöver göra den här resan vi kallar livet ensamma.”

Hej jag heter Emma och jag skulle beskriva mig som en kvinna som är tillåtande, drömmer i stort och smått och har en stor omtanke till mina medmänniskor.

Hos mig får man alltid långa varma kramar och mitt favorit citat är ”jag är bara en annan du”. Jag är stolt mamma till två döttrar, jobbar på behandlingshem, skapat en smyckeskollektion för att hylla oss kvinnor och jag älskar den omedelbara, kännbara, häftiga, känslomässiga, underbara effekt som breathwork ger.

Sandra Elg

Jag sitter sällan still, både vardagligen globalt. Älskar att skapa med mina händer och ser ofta till att mina drömmar förverkligas och delar gärna dem med olika kvinnor i mitt liv. Jag är extremt envis och är en hopplös romantiker.

Min passion ligger inom hållbar och cirkulär kläddesign. Jag vill göra mina medmänniskor mer medvetna om vårt förhållningssätt till konsumtion.

För mig är Wild Feminine Rising ett kvitto på hur kvinnor har inspirerat, uppmuntrat och gjort varandra starkare i vårat esse. Vid sidan av wild Feminine Rising har jag eget företag och är precis i en startup för ett klädmärke.

SPIRITURIOUS

Lyssna på avsnittet om Wild feminine rising med Sandra Elg och Belinda Jakobsson som gästar de härliga tjejerna Josefina och Emma som driver podden Spiriturious.

Tidningen NÄRA
Andlighet och inre välbefinnande

Här kan du läsa artikeln om wild feminine rising och to give and receive kvinnosammankomst i den andliga tidningen för inre välbefinnande NÄRA. Vi är otroligt stolta och tacksamma över detta fantastiskt fina inslag om sammankomsten som beskriver så fint vad denna helgen handlar om för oss och alla kvinnor som väljer att vara en del av Wild feminine rising.

Här står systerskap i fokus: ”Vi ska inte behöva konkurrera med varandra, utan vi kan göra livet tillsammans”