Stipendium

Wild feminine rising
sisterhood support stipendium

Välkommen till Wild Feminine – en plats där glädje, samhörighet, systerskap och kärlek trivs och blomstrar. Vi är stolta över att kunna meddela att vi, som en del av vårt engagemang för att stötta kvinnor i alla livssituationer, kommer att tilldela ett stipendium för att delta i vår kommande kvinnosammankomst, Wild Feminine To Give and Receive 2024.

Vi tror på att ge tillbaka till vårt samhälle och strävar efter att skapa en plats där alla kvinnor, precis som de är, är varmt välkomna. Vi förstår att livet ibland kan vara en utmaning och att ekonomiska svårigheter eller personliga utmaningar kan göra det svårt att delta i sådana berikande evenemang. Därför ger vi nu dig och dina vänner möjlighet att nominera dig själv eller någon annan kvinna som du tror verkligen skulle behöva och förtjäna detta unika tillfälle.

Hur kan du nominera dig eller någon annan?

Det är enkelt. Skicka in din ansökan via vår mailadress senast den sista december 2023. Beskriv kortfattat varför du eller din vän skulle vara den perfekta kandidaten för detta stipendium. Vi uppmuntrar dig att dela berättelsen om den utmaning eller livssituation som du eller den nominerade kvinnan går igenom.

Våra värderingar

Vårt evenemang grundar sig på några grundläggande värderingar som är hjärtat i Wild Feminine:

  • Glädje: Vi tror på glädjens kraft och hur den kan förändra liv. Vi vill dela denna glädje med en kvinna som behöver det mest.
  • Samhörighet: Vi strävar efter att skapa en atmosfär där kvinnor kan känna sig sammanlänkade och stärkta av varandras närvaro.
  • Systerskap: Vi är alla systrar på vår resa genom livet, och vi är här för att stötta och lyfta varandra.
  • Alla är välkomna precis som de är: Oavsett bakgrund, ålder eller livssituation, finns det alltid plats för dig här.
  • Vi håller varandra om ryggen: Vi är en gemenskap som är här för att stötta och hjälpa varandra att växa.

Det finns plats för alla kvinnor i Wild Feminine, och vi är glada över att kunna erbjuda detta stipendium som ett sätt att välkomna och stödja en kvinna i behov. Vi kommer att noggrant granska alla ansökningar och välja en värdig mottagare som kommer att få möjligheten att delta i Wild Feminine To Give and Receive 2024.

Tillsammans skapar vi en värld där kvinnor stärker varandra, och vi ser fram emot att välkomna dig eller den nominerade kvinnan till vår sammankomst nästa år.

Tack för att du är en del av vår gemenskap och för att du hjälper oss att sprida kärlek och stöd till kvinnor runt om i världen.

Sista ansökningsdag: 31 december 2023.

Datum för sammankosten 2024 släpps inom kort.

Skicka din ansökan till: hello@wildfemininerising.se

Varmt välkommen till Wild Feminine!