Boka Din Plats

Gör din anmälan här – Information & bokning
Bokning stängd pga. inställt event

Registrering för Wild Feminine Rising 2023 Avslutad!

Välkommen till Wild Feminine Rising – din plats för att boka en plats till denna transformerande kvinnosammankomst. Vi erbjuder dig en fristad där du kan släppa taget om samhällets måsten och vara dig själv fullt ut, precis där du är just nu, omfamna ditt sanna jag och återuppliva din inre vilda kraft. Vårt retreat för kvinnor som fokuserar på konceptet “att ge och ta emot”, en plats att träffa likasinnade kvinnor, skapa nya kontakter och dela din medicin/gåva. Vi välkomnar dig till vår årliga kvinnosammankomst som kommer att äga rum mellan den 2:a till 5:e Maj 2024. Vi har två olika rumsalternativ för att passa dina behov, hör av er om ni funderar på att ta med er hund, då går det att göra ett tillägg på 300 kr på plats. Boka din plats nu för en livsförändrande upplevelse.

Detaljerad information för att förbereda dig inför evenemanget

Datum

2-5 Maj 2024

Start: Maj 2 kl. 15.00

Avslut: Maj 5, kl. 14.00

Adress

Sju sjöar Konferens AB,
Brännared Holmen 3, 519 97 Öxnevalla, Sverige

Kontaktuppgifter till Sju Sjöar

Telefon: +46 320 833 13

Mejl: kontakt@sjusjoar.se

Hemsida: www.sjusjoar.se

Att ta sig till Sju Sjöar

Allt du behöver veta för att boka din plats

Vad kostar det att delta?

6495 kr ink. mat och boende.
Rum i delat dubbelrum med egen toalett och dusch.

Extra tilläggskostnader

Eget rum med dusch och toalett (begränsat antal)
650 kr extra

Del i dubbelrum med hund Extra kostnaden är för städ av Sju sjöar.
300 kr extra

Eget rum med hund, egen dusch och toalett
650 + 300 kr extra

Lakan och handduk (betalas på plats till sjusjöar)
150 kr

Vad ingår i biljetten?


Boende på vackra Sju Sjöars i delat dubbelrum med egen privat toalett och dusch. Alla måltider, Kraftfull och vacker välkomstceremoni. Klasser & workshops enligt personligt schema. Eldceremoni och fantastiska goodie bags mm.

Vad ingår inte?

Transport från och till eventet, handduk och lakan, yoga matta, material, rekvisita mm till klasser, behandlingar, eller workshops mm.

Avbokningsregler

När du har gjort betalningen så har du säkrat din plats, 3500 kr av priset är deposition och är ej återbetalningsbar. Återbetalning varierar beroende på tid från event start. För avbokningsförfrågningar som lämnats in med mer än 30 dagars innan eventet: 100 % av det totala beloppet (minus deposition) kommer att återbetalas. För avbokningsförfrågningar som skickas in inom 30 dagar från retreatdatumet kommer 50% av det totala beloppet (minus deposition) att återbetalas. Avbokningsförfrågningar inom 14 dagar innan retreatstart, inga återbetalningar ges, inga undantag, tyvärr! Ingen bokar en retreat med avsikten att avboka, men oväntade händelser inträffar. Undantag kan inte göras av någon anledning, inklusive väder, skada/sjukdom eller personliga nödsituationer. Inga återbetalningar kommer att beviljas om du ej kan närvara, slutföra eller om du anländer för sent eller lämnar innan.